sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Hoplaa, sanoi Ulppis!

Piristettiin meidän arkea Takujen epiksillä lauantaina. Käteen meni :) Siinä ne sit olikin, tärkeimmät.
Otin alkuun putkiluokan rimoilla, se meni ihan okei, mut putket vähän takkus; tokan putken se yritti kieltää ja vikan meni väärästä ovesta, vaikka hyvin selkeesti ohjasin ja olin jopa sen väärän suun edessä hieman, siltikin koira oli vakaasti päättänyt mennä sinne väärään päähän , kiersi mut ja painatti sinne minne se itse oli suunnitellut. 
Mölliradassa tulikin sit hässäkkää, kun unohdin pari estettä välistä :) Toisaalta hyvä että unohdin, radalla oli meinaan pussi ja me ei olla sitä tehty koskaan. Tosin tunnen koirani sen verran, että olis se sen vetässyt varmaan ihan ongelmitta kuitenkin. Mutta siis, meille tyypillisesti meni ne kinkerit, vaan olipa ihan hauskaa ja nähtiin pari tuttuakin, vaikka paikalla oli yllättävän vähän jengiä.
Video putkiluokasta tuolla videoissa, kuvaaja valitettavasti poistui pääkallopaikalta mölliradan ajaksi :/

Nyt sitten ollaan aloitettu myös sen pussin harjoittelu :)

Metsässä ollaankin pyörähdetty tälläkertaa vähän isommalla sakilla, kun mukana oli työkaverini koirat Tahvo ja Patu, sekä työkaverini kaverin koirat Hinata ja Rokka. Kaikki muut koirat olivat isoja ja Ulppis pärjäs niin hienosti. Oikeastaan se oli porukan röyhkein koira; vei isommilta kepit suusta ja haukkui Rokkan kuuroksi. 
Olen tosi yllättynyt, että Ulpu on niin hyvin muiden koirien kanssa. Tässäkään ryhmässä ei mitään ongelmia tullut, vaikka Hinata alkuun vähän mörisi Upille. Koirapuistossakin Ulpu keskittyy enemmän omaan palloonsa, kun muihin koiriin, yrittää kyllä saada muita takaa-ajoon.
Muutama viikko sitten koutsin agitreeneissä kyllä tuli Upin ja auspai Vaapun välille vähän kärhämää. Tilanne meni niin, että mä tein hallin toisessa päässä A:ta ja Vaapu teki keppejä meistä kauempana. Ulppis lähti pallonsa kanssa sinne Vaapua morjensteleen, eikä Vaapu oikein arvostanut, vaan rähähti ihan kunnolla, mikä tietty johti kähinään, koska Upillehan ei vittuilla :)
Koirat saatiin erotettua aika nopeasti, reikiä ei tullut ja koirat rauhoittui. Vaapun omistaja  oli vähän huolissaan, ettei Ulpu saanut vammoja tai traumoja, mikä mua hieman huvitti. Rauhoittelin sitten, että noi traumat ei oikein ole meidän juttu ja että Ulppis kestää pienet kähinät oikein hyvin.

Vasemmalta oikealle; Belgi Rokka, Ulppis, husky Hinata, doggi/bernhard Tahvo ja seropi Patu

Parsonerkkariin meillä oli suunnitelma lähteä pyörähtämään ihan turisteina, mutta aamulla oli uni niin maistuvaa, ettei sitten lähdetty. Onnea nyt kuitenkin kaikille tavoitteisiinsa päässeille vielä tätäkin kautta, ensvuonna sitten uudestaan :)

Nemon, Lunan ja Nugan blogissa on käynnissä arvonta, voittajalle luvassa koiramaiset palkinnot, käykää osallistumassa!

Mä tykkään lukea blogeja ja ensimmäistä kertaa ikinä haluan suositella yhtä. Oudon rannan hiekka on hyvin kirjoitettu ja mielestäni paljon miettimisen aihetta antava blogi koirista. Hyviä kirjoituksia pennun hankinnasta, kasvattajan valinnasta, koulutuksesta, jalostuksesta jne. Suosittelen lukemaan, itse luin jo koko blogin läpi :)

supermies-asento


Näätiskin on supermies

Ja yhteispotretti <3 








3 kommenttia:

  1. Onkos tuo Vaapun omistaja Eija-Riitta? Treenattiin meinaan viime talvena Vaapu nimisen ton-rodun (lue: en tunnista niitä paimenkoirarotuja) kanssa Lunan kanssa samassa ryhmässä. Viimeisellä tunnilla saatiin ohjatakin toistemme koiria ja oli hieman näpärää ottaa iso koira sivulle ja palkata! :D

    VastaaPoista
  2. Mä en valitettavasti muista omistajan nimeä, mut Vaapu on sellanen vähän maksanruskea väriltään, taitaa olla vaaleamman ruskeita merkkejä. Saattaa olla sama Vaapu kyllä.

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa tutulta, ovat käyneet Koutsilla rallyTOKOssa toisen koiran kanssa, muistaakseni :) Mukava pari ja varmaan sama, kun toista samannimistä koiraa en ole tavannut :)

    VastaaPoista