maanantai 21. tammikuuta 2013

Hyvää tahtoa ja kavereita

Onkin taas tovi vierähtänyt viimeisestä, mut onneksi nyt on vähän jotain poikkeusta arkeemme saatu, ollaan nimittäin käyty lenkillä pariinkin otteeseen ihan kavereiden kera!
Männä viikolla matkassa oli "isot pojat" Patu ja Tahvo, työkaverini nallukat.

"mulle se!" Karjuu Ulppis

Tänään joukkoomme liittyikin sitten Virtaset, eli husky Hinata ja belgi Rokka, sekä isäntänsä Ville. Hinata ja Ulpu ottivat hieman yhteen, mutta saivat nopeaan marssijärjestyksen selväksi ja vältyttiin haavoilta, sen jälkeen ne kirmailivatkin kavereina kepin perään. 
Näätä ei valitettavasti osallistunut meidän talviseen riehaan, se kun jää isompiensa jalkoihin.Me käytiin Nääpiön kanssa sitten ihan kaksistaan käppäilemässä ja leikkimässä kotinurkilla.
Kuvat on sitten puhelimella otettu, suonette anteeksi :)

Ulpu, Hinata ja Rokka

Pienen järven jää, kokonaan meidän

Patua ei hanki ja pakkanen haittaa

Kaunis Hinata <3 


Oli tosi kiva olla tuon pienen järven jäällä, ketään ei missään ja tilaa juosta ja rellestää. Ulpulle tekee tosi hyvää saada leikkiä isompien koirien kanssa, vähän se alkuun jännitti Tahvon murinoita, kunnes ymmärsi, että vain ääni on paha. Ja onhan se melkoista karhun murinaa, kun koira on pienen ponin kokoinen :D
Syksyllä oltiin samalla porukalla isossa metsässä, silloinkin Hinata vähän möristeli Ulpulle, mutta lenkin jälkeen ne törröttivät nätisti rinnan "luokkakuvassa":

Rokka, Ulpu, Hinata, Tahvo ja Patu

On tosi kiva käydä lenkillä erilaisissa paikoissa, ei niin kyllästy. Meidän lempparit on isot metsät, mutta jäätkin ovat kivoja, kun aurinko paistaa eikä tuule liikaa. Nyt mäkin vihdoin sain ajokortin, eli voin keskenäni pakata rekkuset autoon ja hurauttaa uusiin maisemiin lenkille.

Agihommat on mennyt kivasti, kepit etenee hyvin, Ulpu hakee sisäänmenon tosi hyvin, eikä mun tarvitse enää olla niin kumarassa. Että kyllä ne tästä. Meillä on nyt jonkin aikaa uusi ope, (nimeä en nyt tosin muista) mikä varmasti tuo taasen uusia näkemyksiä, erilaisia treenejä ja niin edelleen :)






4 kommenttia:

  1. On sulla Ulpu vaan komeen kokosia kavereita. :D
    Toi eka kuva on kyllä ihan paras. Siinä näytetään ihan selvästi noile kavereille, että kukas se pomo oikeen olikaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, noi isot on kivoja :) Tosin Hinata ja Rokka on ihan pikkufifejä Tahvoon ja Patuun verrattuna :D
      Ja röyhkein kaikista on toi pienin, yllättävää.

      Poista
  2. Kivan näköistä menoa tuolla jäällä; meilläkin on aikomusta mennä jäälle huomenna; aiemmin tuossa joulun jälkeen yritettiinkin, mutta sehän oli ihan sohjoa! Nyt taitaa jääpeite kestää eikäs tuossa meitin vieressä olevassa Saunalahdessa olekaan kuin enimmillään 60 cm vettä, ja sitten ihan kaukana ulapalla jotain 1,5 m.

    Jäällä on eri kivaa telmiä kun ei tarvitse välittää paljoa muista ohikulkijoista, ja se avaruuden tunne se on parasta, ja kimmeltävä hanki.

    VastaaPoista
  3. Kaverilenkit on kyllä ihan parasta ja jäällä on nyt ollut tosi kiva lenkkeillä :-)

    Hienoa, että kepit alkaa sujua! Mekin niitä tahkotaan edelleen, etupalkan häivytys ongelmallista, sen avulla kepit menee kyllä mainiosti. Koutsivaihtelut on kyllä välillä ihan tarpeenkin, saa juuri erilaisia näkemyksiä omasta tekemisestä.

    VastaaPoista