tiistai 14. elokuuta 2012

Nuutti

Mä kävin tänään lutuuttelemassa tällaista riiviöö


Kyseessä on veljeni jack-vauva Nuutti. Nuutti oli aivan ihana pieni pallero; puri käsiä, repi mattoa, yritti viedä mun taskusta namit ja murisi oikein kunnolla, kuten kunnon russellin kuuluukin.




Odotan innolla, että Nuutti kasvaa hieman, saa Ulpu uuden leikkikaverin.

8 kommenttia:

  1. Voi ihanuus <3 Onko Nuutilla muuta merkkiä, kun tuo pieni ruskea oikeassa korvassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole, muuten se on ihan valkoinen :) Söpö kun mikä, mut paljon rauhallisempi, ku Upi tossa iässä.

      Poista
    2. Toi katse on niiiin ♥ ... hurmaava.

      Poista
  2. Voi mikä mussukka!
    Mä jo luulin, että sä olet sortunut ottamaan toisen parsonin...mikä ei kyllä olis lainkaan niin huono idea Ulpun kannalta...vaikka onhan Ulpulla Näätä kaverina! Leikkivätkö muuten Ulpu ja Näätä kovasti keskenään? Itse olen huomannut, että parsonit leikkivät keskenään ihan eri tavalla kuin toisentyyppisten/rotuisten koirien kanssa...eli vanha sanonta "lika barn leka bäst" pitää tässä kohtaa tosiaankin kutinsa!

    Meidän Mimi rauhottui aivan samoin tein, kun Maisa tuli ovesta sisään! Ennen se karkaili multa ja ties mitä; kiljui ja ulvoi toisten koirien perään...ja Maisan tultua Mimistä tuli ikään kuin "kokonainen"...mulla oli heti alkuun semmoinen tunne tosta meidän Mimistä, että se tarvii samanikäisen kaverin, ja olin täysin oikeassa;Mimi ja MAisa ovat todella erinomaiset kaverukset, ja saavat toisiltaan niin paljon sellaista, mitä ei millään muulla tavoin voi mikään korvata. (emmä mitään yllytä....)

    VastaaPoista
  3. Kyllä ne leikkivät, mut yleensä menee Näädän kannalta vähän liian rajuksi, eli Ulpu roikkuu sen kaulanahassa ja Näädällä menee hermot. Näädälle ei myöskään juoksuleikit tee kauheen hyvää, niin että voisi Ulpulla samantasoinenkin leikkikaveri olla.
    Kun Nuga oli meillä hoidossa, niin Ulpu käyttäytyi niiiiin aikuisesti sisällä ja hihnassa, se oli oikein mallikas esimerkki :) Ei meille nyt ainakaan vielä kolmatta tule, mulla ei riittäisi aika harrastaa kahden kanssa, ihan tarpeeksi joutuu säätään, et saa Ulpun kanssa treenata. Meillä on siis toko ja agi kerran viikossa ja nyt alan käymään joka toinen viikko myös toisissa agitreeneissä sen kanssa. Näädän aivojumpat kun pystyy tekemään ihan kotosalla, kahdenkeskisten lenkkien yhteydessä. Näätä ei sitä liikuntaa kaipaa ihan niin paljoa, kun Upi, eikä sitä saakaan lenkittää rajusti ettei sen lonkat mene huonompaan kuntoon. Aivojumppaa se kyllä kaipaa ja tarviikin, silläpä se osaa "turhia" temppuja paljonkin :)

    VastaaPoista
  4. On myös ihanaa, kun on aikaa tehdä päivälenkit erikseen useasti viikossa, saa molemmat kahdenkeskistä aikaa leikkien, kertaamalla vanhoja asioita ja opettamalla uutta. Saa syvennettyä suhdetta kumpaankin :)

    VastaaPoista
  5. Voi ei miten ihana! :D <3 Pentukuume nousee taas kerran...

    VastaaPoista